BETA
Administrationspanelen
Kundernas webbplatser
Möjlighet att skapa ny webbplats
Automatisk hantering av rättigheter
Status
Hem / Blogg

Blogg Node365 blogg om hemsidor och webbhotell

Gratis seo

Node365 har nu fått sällskap av ytterligare en sajt som kommer att göra det enklare att arbeta på nätet. Med den nya Sökomotoroptimering gratis kommer man att kunna kontrollera och arbeta med just sökmotoroptimering, och det kostar ingenting.

Läs mer...

Node365 nytt system

Node365 har nu funnits en tid och vi har lyckats förbättra användarupplevelsen på flera konkreta sätt. Ett gratis webbhotell som också fungerar bra är nästan för bra för att vara sant, men det finns ingen anledning till att det inte ska vara möjligt.

Läs mer...

Socialmist

Svenska Socialmist kommer lanseras den 16 maj efter att den har varit i beta och test. Många tror att den kommer vara en bättre version av Facebook.

Läs mer...

Vad är ett CDN?

CDN står egentligen för Content Delivery Network och innebär i princip ett nätverk för att skicka filer. Det tar bort en stor del av trycket på den lokala servern, och man kan snabbt och effektivt skicka stora filer.

Läs mer...

Hur ansluter man med FTP?

FTP står för File Transfer Protocol och är ett sätt att skicka filer över internet. Det är en av de äldsta metoderna och många upplever den också som den enklaste.

Läs mer...

Hur man sprider sin hemsida?

När man väl har lyckats skapa en snygg hemsida är det viktigt at få ut den till folk. Man vill att de ska se vad man har att erbjuda, förstå att man verkligen är bra, och sedan kontakta en för att köpa ens produkter eller anlita ens tjänster..

Läs mer...

Vad ska inkluderas på en hemsida?

När man skapar en hemsida finns det en del grundläggande saker man alltid bör inkludera. Det är klart att man kan lägga till olika saker vartefter man blir lite varmare i kläderna eller om företaget utvecklas.

Läs mer...

Hur man designar en hemsida?

De allra flesta idag har insett att det är viktigt med en bra hemsida. Har man inte så stor erfarenhet av datorer och programmering kan det verka vara som en hög mur. Som tur är finns det idag många fantastiska verktyg som underlättar arbetet, om man väljer att göra det själv.

Läs mer...

Vikten av en hemsida

De allra flesta som letar efter information eller tjänster börjar idag med att söka på internet. Om man överhuvudtaget ser någon annanstans är det ofta som en sista utväg. Man använder olika sökfraser för att hitta det man letar efter.

Läs mer...

Tips för SEO 2014

Den stora frågan som många ställer sig är “hur kommer jag upp på första plats på google?” Här kommer våra tips som hjälper dig att nå toppen.

Läs mer...